#5 Permakulturfolk med Katrine Fløtnes og Eva Narten Høberg
I denne episoden har Hedda vært på Dønna for å besøke Katrine Fløtnes som driver konseptet «Heime hos Katrine»
Sammen med Eva Narten Høberg er de på tur for å tappe bjørkesaft, som dere sikkert forstår ble denne episoden spilt inn for en stund siden.
Viktigheten av lokalmat- kultur – hvordan bruke mat på egne ressurser for matsikkerhet og beredskap.
Folkeopplysning – tar vi for gitt at butikkene bugner hele året?
Den viktigste sesongen i Norge er sesongen for konservert mat, hvordan konservere bjørkesaft?
Hva skjer nå mange nå legger ned gårdsbrukene? Hva skjer med matsikkerheten?
Kanskje er løsningen samberging?
God Lytt
Hos Katrine kan du komme inn i hjemmet hennes å prøve ut en naturnær livsstil i trygge omgivelser. Les mer på www.heimehoskatrine.com
Eva Narten Høberg er lektor på studiet «Bærekraftige matopplevelser» ved Nordland Fagskole.
https://www.nordlandfagskole.no/studieretninger/barekraftige-matopplevelser/
Eva driver også denne bloggen: https://blogg.forskning.no/blogg-matkultur-og-matopplevelser